Jumalan lahja sinulle

Onko elämä tarkoituksetonta ja merkityksetöntä? Me uskomme, että ei ole. Mitä minulle tapahtuu, kun kuolen? Raamattu kertoo meille evankeliumin, ilosanoman Jeesuksesta, jonka sadat miljoonat ihmiset ovat omistaneet omalla kohdallaan todeksi, elämänsä perustaksi. Sen uskoksi, rakkaudeksi ja iankaikkiseksi toivoksi.

Raamattu kertoo meille, että Jumala on luonut maailman sekä ihmisen elämään yhteydessään.

Maailmassa on paljon kaunista ja hyvää, kuitenkin päivittäiset uutiset kertovat meille, että kaikki ei ole kuten pitäisi. Ja olenko itse täydellinen, täysin epäitsekäs ja rakastanko itseäni sekä lähimmäisiäni niin pyyteettä kuin Raamattu kehottaa?

Raamattu on  realistinen kirja. Se kertoo meille maailman syntiinlankeamuksesta. Siitä, että synti on katkaissut suhteemme Luojaamme.

”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa…” (Room. 3:23)

Jumala tahtoo elää yhteydessä luomakuntaansa, meihin ihmisiin. Jeesus kuoli ristillä syntiemme sovitukseksi. Hän lunasti meidät.

”Hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi.” (Jes. 53:8)

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” (Joh. 3:16)

Suuri uutinen on se, että Jeesus julkisen kuolemansa jälkeen nousi ylös kuolleista. Hän osoitti, että kuolema ei ole piste vaan kaksoispiste. Hän kutsuu ihmisiä elämään yhteydessään, Jumalan lapsina. Hän odottaa, että sinä ja minä ottaisimme vastaan sen pelastuksen jonka hän on maailmalle lahjoittanut.

”Ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.” (Joh. 6:37)

”Kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.” (Joh. 1:12)

Ihmisestä tulee kristitty, Jumalan lapsi kun hän saa vastaanottaa Jeesuksen ja syntien anteeksiantamuksen omaan elämäänsä. Itse Jumala ei vaadi meiltä mitään mitä hän ei olisi valmis antamaan. Muutosvoima tulee Jumalalta.

”Jos me tunnustamme syntimme on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.” (1. Joh. 1:9)

Voit halutessasi rukoilla vaikka näin: ”Pyydän anteeksi Jumala, että olen kääntänyt liian usein selkäni sinulle. Tunnustan kaikki syntini ja pyydän, että saisin vastaanottaa anteeksiantamuksen ja voiman tulla Jumalan lapseksi. Tule Herra Jeesus elämääni, tule Herra Jeesus sydämeeni. Anna minulle voimaa seurata sinua. Amen!”

Jos kaipaat esirukousta, ota meihin yhteyttä!